03.07

Shit.. Asså jag måste börja lägga mig i tid asså :P.. haha

Men nu blir de nog att sova :D haha...

GOD NATT !!!



Länge sen

Hej igen :=)))))

Ja nu va de länge sen jag skrev.. Har väll inet mått så bra på sistone å sen har jag inte haft lusten att skiva i min blogg.. De roliga e att jag inte va så himla långt ifrån att ligga högst uppe på blogg.se listor över mest lästa..
Men vad har hänt då?...

Jag va tsm med värdens mest underbara tjej i 6mån sen gjorde hon slut å blev tsm med hennes ex :(.. Rätt mkt festadnde blev de efter de.. Sen har jag börjat spela bandy igen D:. Över 1år sen nu.. Har gått mkt bra å har fått lite förfrågningar om andra klubbar.. Mkt roligt att få sådan fellback D.. Sen testat på fotbollen men vågar inte så väntar lite me de..

Sen har jag försökt få tebax henne.. Älskar henne vekligen så himla mkt !!:. Så skirivit massar dikter som jag kanse kommer lägga upp här sen..

Sen har jag å några polare bokat resa till ÅRE !! vecka 7 alla som e sugna på att träffas.. 6killar i ett stort jävla hus. Så blir nog hårt festande.. :D.. Så man ska göra i Åre har jag hört..

Börjar gyma har jag gjort också :D.. haha.. Värsta biffen !! NOT!! haha

Nee men nu får jag nog ta tag i mitt bloggande igen :D.. Ska jag va ärlig har jag saknat de mkt.. MEn hade inte tiden förut.. MEn nu när jag ändå bara sitter hemma så varför inte försöka igen?= :D..


RSS 2.0