Imorgon gäller de !!

Ja äntligen är det dax för mig att procva på att bygga lite :) ahah kan säga att man gjorde de rätt mkt i barndomen men det var ju ett bra tag sen :)



Fick den här filmen av någon :P haha

http://www.youtube.com/watch?v=ClCotNqb8VU


Handboll

Ja fy fan vad glad men e nu då .!! eftersom dom vann. Men det va knappt. Dom kunde lika väll förlorat! MEn tack vara åldermanen så vann vi! Magnus Svensson vilken spelare!! 40år och e en av värdens bästa!. MEn men bara att ta ny tag mot tyskland imorgon .! hoppas på vinst igen men där tror jag det kommer bli mkt tuffare!!. men men

Imån blir det inet lätt att välja! Vad väljer man ? Spinning med fotbollen? eller vanlig träning med Innebandyn? Jag menar lär ju inte komma så många på Bandyn eftersom det inet rä någon match till helgen för A-laget!. Men lutar åt spingingen även om det kanske är det jobbigare av dom 2 !.. Men vi får se. Ska ringa någon av tränarna å så får dom bestämma!.. haha



image17
Om man ändå hade någon att dela sitt liv me!

Arbetsförmedlingen!

Asså blir så sur!! Asså hade kunnat börja jobbat i måndags om inte dom på Arbetsförmedlingen varit så sjukt SEGA!! Men vad ska man göra? känner att jag behöver börja på nått nytt och om man går igenom arbetsförmedlingen får man ju ändå lite pengar1!. men ska till dom på fredag och fixa alla papper osv sen på måndag börjar jag äntligen!! ska visa att jag vill lära mig och att jag kan om jag vill !! sen är det upp till Tommy om han vill ha mig kvar. Men ska visa framfötter!!



Träning ikväll också :P kan säga att igår va det jobbigt så lär ju kännas idag :)..




//KOSMOS


Arbetsförmedlingen!

Vilken skam!! Asså blir så sjukt arg på dom. Eller vissa iaf. Känner att det är dom som håller mig i trådar som jag inte kan komma lossa från. Hade hoppats att få börja gå som praktikant imorgon men icke. !! eller beror lite på Tommy också. Men vi får se hur det går. Men jag ska iaf åka å hälsa på dom. Känner Nicklas där iaf å så Tommy förstås. Vill så järna klara av detta så man kan åka med Markus 91 å Stofie till Norge när dom blir klara ! Vet igentligen inte varför jag inet gick bygg på gymnasiet men det är ju ändå 4-5 år sen man valde.! Hur lätt är det att välja framtid när man e 15-16? Tror jag kände när jag sökte att det var rätt för mig just då. Och jag Trivs skit bra på Flisan också. Men om jag ligger i så kanske jag kan få fast hos Tommy. Känner inet för att börja plugga igen. Bara för att få fast på det som jag igentligen ska jobba som ? :). Men känner att jag vill börja om å käkpa mig uppot i livet.



Tack för helgen grabbar :) Va särket skit tråkig som vanligt men tror iaf ni hade kul :) ...





image16

Träning idag. Hoppas man blir så där jävla trött som sist! ahha en helt underbar känsla kan jag låva! Men som sagt hur gör man på Torsdag? Skaman träna på fittnes eller ska man träna innebandy ? Ja snälla någon hjälp mig!


Bilar :)

Ja då e det dax för min brors generation att skaffa körkort och bilar. Men vad e en bra första bil då? Hmm jag vet inte de heller men jag ångrar mig lite att jag köpte Peter Martinssons bil så fort. Jag menar skulle ha väntat ännu längre. Säger inte att det är en dålig bil absolut inte men hade särket gå å få en liknande saab biliggare. Men den jag har nu vill jag helst bli av med. Inga som helst problem men den heller. Men vill ha en 9-3 aero lite små stylad å trimmade så det händer nått :). haha Men känner att jga inte kan köpa någon ny än :(. Måste vänta tills jag får ett fast jobb så man vet att man får en fast inkomst hela tiden. Men vet iaf vad jag vill ha för någon

Vet att brosan vill ha volvo . Vist det är inte dåliga bilar man SAAB POWER ska de va !!
Vet inte vad mina andra polare e sugna på för bil men hoppas på att dom följer mig :) haha  SAAB POWER


Det ska vara en Saab så klart :) sen vet jag inte om jag vill haden ny eller gammla karosen men en Saab 9-3 aero blr det näste gång när det nu blir. För hoppningsvis inte allt för länge.

Men vill tacka Stofie å Markus för helgen hade skit kul även om det inte märktes :( Ledsen att jag int eva nått rolig i helgen men hoppas vi kan hitta på nått nått någon helg igen !!...


Imon bär det av till stan. Ska köra in bror min till stan. Först trafik skolan. sen skolan. Men ska försöka komma hinna emellan med att bytta in 2 spel på Game Stop men får se om Markus jobbar. ! :) ..
Men får åter komma med de.
image15 

Vill uppp på DIF-aik iår me . Hopppas du e sugen. !!! Kusinerna har ju bytt upp sig också !!..

Hmm??

Ja va ett tag sen man skrev eller var de? Nää Jag Markus stofie hade planerat att dom skulle kolla upp i helgen och spela CoD 4 . Men Verkar som att det får bli imorgon? Men hoppas på det bästa. Har nämligen match å Poddie va trötter.


Man har inte alltid lust att ställa upp för er 2 men fan för mkt tjat från den ena gör det bara jobbigare!!! Men men ska ner å ta enmacka eller nått sen blir det att dra till Mörby för RED BULL!!!  Men vi får se hoppas på vinst men får se hur mkt man orkar. Vet inte vart jag ska spela heller :) Blir antingen Back eller forwad. Men hoppas att det går bra från vilken position som helst :)

image14

Vilken dryck detta e asså !! Helt sanslös gott. Blir oftas 2 under matcherna p åBandyn just nu.. Rätt dyrt Men gott !1

Slapt :)

Ja, idag har det verkligen varit slapt här hemma.Vilckat kan vara rätt skönt men inte alltid.

Ringe Arbetsförmedlingen idag och till den gammla räven Nicklas. Som det ser ut just nu blir det att gå som praktikant hos Karlssons bygg och sedan förhoppnings vis lärling. Men det beror lite på hur det går imån. Ska nämligen ringa Nicklas igen om det är dom som betalar under praktikant veckorna. Men vi får se hur det går :). Hoppas på det bästa.


Men får väll återkomma hur det går imorgon...!!!

Träning imån men och förhoppnins vist match med b-laget på söndag? Vem vet.

image13

IdrottsGalan 2008 !!!

Jag sitter här och är SKIT sur över vissa pris deltagare !! Jag menar Kolla en sådan som Nicklas Lidström !! Mattias Ekström!! Är inte dom större och mer värda Jerings Piset än sussanna kallur? och Anja? I mina ögon är dom de. !! Vist man ska ju inte säga att dom 2 har gjort stora saker! Men kolla Nicklas. Han blev vald som bästa back i NHL 2 år i rad. Och bästa Erurope genom tiderna!! asså vad då stort? Mattias då? Stcc tror jag det heter som han kör? rätta mig om jag har fel !.. Asså 2 år i rad? och inte fått pris i Sverige för de?


Hoppas Mattias inte behöver göra som Tony Rickardsson fick göra! vinna 4år eller om det var fler kanske mindre Men ändå. Vist det kanske fanns andra stora perstantioner då också men men .
 
Fanns fler priser jag blev sur över man ska ta upp dom lite senare under dagen. !


Men kvällens Höjd Punkt var när Sven Tumba fick Herders Priset !!! Vist Kanske är väll för mig att säga .. Men det han har gjort för svensk idrott kommer ingen INGEn att göra om igen !! Han e Störst i Svensk Idrott!!



image10

                           SVEN TUMBA!!!






Ja nu har man då tränat igen !! Asså blir så JÄVLA sur på vissa personer. KÄnner att dom skiter i vissa träningar pga att det inte är någon A-lags match i helgen. Asså hur tror ni att vi som tränar varje gång om vi inte är sjuka förstås känner?. Bist kan för stå F-stan killarna som har sin Fys tid i fotbollen känner ju Olander sen innan så vist det är skitt jobbigt och Nicklas Wiberg!. Jag menar han Behöver inte tränamed oss han springer snabbare och har bättre teknik ändå. MEn alla andra. Vi var 8 man på en hel trupp som var och tränade idag. Vart e alla andra? För det va inte många a-lags spelare om man säger så. Vet inet om man kan kalla mig a-lag spelare men Foffen Peter Jens, Asså 4st på en hel trupp!! Det rä för dåligt. Men men

Sen ringde Haik idag och ville att jag skulle komma och träna med dom, Vet igentligen inte varför men kul va det iaf. Men tråkigt att man e SÅ SJUKT jävla dålig för tillfället. Känner att man har för mkt bandy tänk i sig just nu. MEn emn det kommer hoppas jag. Tror vi var mer än 25 idag. Mer än vad det brukar vara på en Mörby träning. Men skit samma .Kul va det iaf. Vist jag vet inte om jag ska stanna i Mörby iår men får se hur det går. Tror nämligen inte att jag kommer få spela så mkt a-lags fotboll. Men vi får se när vi går ut på gräset för det är där jag e som bäst!!!

Nää nu blir det att sova lite. Får se hur man gör imån. Funderar på att söka ett jobb som är mitt sista vall!! Känner ingen större lust men Behöver pengar så man kan kanske köpa en ny bil eller en lägenhet i stan. Men vi får se. KÄnner inet för att gå hemma hela dagarna längre. !! E lite sugen att gå som lärling okså men vi får se vad arbetsförmedligen säger när jag väll kommer tillskott att ringa!!

image11


//tobbe KOSMOS!!!

image12


EN rolig helg!!

Ja det var ju ett tag sen man skrev :P men Har inte haft tid att skriva. Har haft fullt upp hela helgen :D

Började i fredags! då jag å Markus Karlsson skulle kolla på bio :D Premiär å allt! Vi kollade National Treasure - Hemligheternas bok. Asså den va skit bra !!! Sen Åkte vi hem för att spela Guitar hero 3. Vi hade skit skoj. Sen på Lördagen Blev vi ensamma hemma eftersom mor å fra ;D haha åkte till b-holm. Så då passade jag å Poddie på att dra en PIZZA!!! Medans Markus åt hemma / .. Men Men., Sen på kvällen kom stofie upp också. Tror han också Guitar Hero va kul :P. Men det blev rätt sen tror vi la oss vid 4 eller nått. Så det som va planerat dagen efter blev inte av. :(.

Skulle igentligen åkt in och hälsa på Andreas . Men kom inte upp i tid. Och hade a-lags mach vid 20i 3 så Kände att tiden inte räkte till. Men får ta det i helgen !! Matchen då? Ja vi Vann med 11-3. Hade ett sånt sjukt läge att göra första a-lags målet men men nog om de ;D. Alltid skönt att vinna !! Nästa match blir på fredag med b-laget hoppas jag !!! tror det va cl :D --- Men men ska kolla på Band Of Brothers nu.. Har ni inte sett den så har ni missat nått !!!


//tobbe KOSMOS!!!   NR 12 FÖR ALLTID!!!
image9

Guitar Hero

Ja, som rubriken säger ska jag skriva lite om detta Underbara spel :)
Satt och kollade lite på youtube.com igår och hittade helt sanslösa barn som spelar spelar!
När jag köpte det veckan innan jul trode jag det skulle vara skit lätt. Men verkligheten sa annat. Tror jag knappt klarade någon först men det kom mer och mer. Tror jag hade klarat mer än halva på den lätta nivån. När Persson och Mecky kommer på besök. Ska jag va ärlig trodde jag att jag för en gångs skull skulle få briljera med något musik instrumet.! Men ICKE. Persson och Mecky va hur bra som helst !!. Tror persson va kvar rätt länge och spelade med brosan. Han klarade redan då medium!!

Men åter till alla sjukt begåvade barn mesta dels i USA. Säger inte att dom 2 inte är begåvade men Asså dessa barn. Vist den första killen som jag ska vista kanske inte är barn men ändå!!

http://www.youtube.com/watch?v=-9ao_vOsZkg

Asså Through the Fire and Flames på Xpert. Den är ju hur jävla svår som helst på Medium!! Men det kanske e jag som är dålig? Men ändå. Sen finns det helt sjukt begåvade barn som denna 8-årngen:

http://www.youtube.com/watch?v=q4jyL1k1oxo&feature=related

Asså 8 ÅR!!! Och en av dom bästa på Guitar Hero. E man begåvad då eller är man lätt lärd? Asså jag e så sjukt inponerad av dessa. Men som JOsse sa någon dag på msn :D

Övning Ger Färdig Het :D

image7

Ja nu e det då snart dags för att träna som jag gör nästan alla dagar i veckan. Finns det nått härligare än att träna? Nja tror inte de. :P . Men innan ska jag Till persson och Slappa :P brukar det bli iaf. Menfår se hur mkt slappande det blir lär ju få ringa 1 eller 2 samtal också :P UHSSSS. Men uttagning idag !! hoppas fan att man får va me ;D Får återkomma om de.

Komentera som Mecky har gjort !!! Blir mkt rolgare och skriva då ;D





Haha måste bra skriva på vilket roligt hurmör jag e på ;D ... Helt samnslös sjuk är det när man e på ett så bra retnings hurmör som jag e på just ju.. Finns inget bättre .. Eller jo om man hade en tjej att umgås med förstås!!! men asså kanske är lite synd om den eller dom jag trakar på min favorit hurmör ;D haha Sorry persson ....haha

Första ;D

Ja då var det dags att börja skriva lite blogg. Hmm hur ska man börja sitt första då? Hmm, ja det är inte alltid lätt att skriva har jag märkt. Men kan väll börja med gårdagen som va en lång dag för min del. satt emsamm hemma störe delen av dagen med mkt musik. Men vad mer kan man begära av en sådan person som mig? Men runt 5snoret åkte jag ner till skansken hallen för att åka till lessebo för att spela bandy match med b-laget. Hade förhoppningar att vi skulle ha en del a-lags spelare med oss, Men den försvann rätt snabbt. Ljungis hade lite nackspär. foffen, peter hubbinet, tissan. Matrin Björn K, Jimmie Nilsson, wiberg hade alla tackat nej. Antar att det va för att det va en lång resa. Men med bara 2 fulla femmor med en avbytare. Spelade vi helt Ok. Men det märks att det är orken som tryter mot slutet. Men men bara att ta nya tag. '


Men sitter här i mitt nyrenoverade rum och försöker hitta alla mina gammla vänner som jag var med när man va liten. Tror jag har hittat dom flesta.

Andreas (P): Ja vi har ju  varken pratat eller sets nått sen Hmm ja stockholms resan typ !! Vet inte vad jag har gjort dig? Men verkas som du inte ha kontakt med mig. Så ok för mig!! Aven om det är lite tråkigt eftersom vi ändå vatt polare sen vi var typ 2-3? kanske ännu tidigare vad vet jag?

       Jag menar hade vi inte kul tillsammans i stockholm?        

Daniel (lunda) : Ja, du åkte ju till torsås och pluggade i 3 år så kanske är med förståligt att vi inte har så mkt kontakt. Men kanske kan ta tag i det efter din lumpa tid ;D Lycka till !!

Bröderna Svensson (johan, Mårten): Trots att vi är grannar ses vi typ aldrig. Jag menar vi e ju trots allt grannar!!

JOSSE!!: Ja, fan vad jag saknar alla våra pratstunder som vi hade ibland. Men där va det nog jag som får ta på mig att vi blev sånna jävla ovänner!! Asså kan inte säga mer än Förlåt igen. Jag betede mig som en jävla gris!! asså fan mår dåligt att bara tänka på de. :( . Men ångrar att jag inte lyssnade mer på vad du sa !! Vi kanske hörs på msn någon dag ;D

Jeppe: Min gammla klasskamrat försvann ju i 2an men klarade mig helt ok som ensamm kille i klassen även om det var jobbigt att bli anklagad och anmäld för massa skit!! Och tack vare kuraton ville ta sitt liv!! Vilken dålig kurator !! Helt sanslöst!!

Persson (Alexander)  Ja, vad ska man säga? Vi kanske inte är goda vänner från början. Men har kanske blivit mer å och mer vänner. Kanske beror på att du och brosson var och e väldigt mkt tillsammans ;D Men det kanske inte hindar oss från att vaa mera tillsammans och hitta på en massa roligara saker till sommaren!!

Mecky (markus) Ja, Är väll typ lickadan som han över :P. Tror du är mer kompis till poddie än mig. Men men.!!
¨
Stefen: Ja, spelar ju golf ibland, Men vi är mkt periords vis. Kommer å gå med andra ord. En hel del msn skrivande också. Även kaske där mer som poddies vän? Vad vet jag?

Markus Karlsson : Ja, Fan vad kul vi har haft. Stockhols resa som jag sent glömmer. Hv- Resa. Ja, vi har väldigt kul ihop men det är ju så långt i mellan sakerna så man hinner ju glömma hälften. :(. Men på fredag blir det BIO ;D helt sjukt kul hoppas jag. Hoppas på en favorit i repris. haha Säger man Thai silk till oss så blir man ju nästan illamående! haha, hur mkt läsk och mat soch även 2 feta godis åsar om det va den kvällen kommer jag nog aldrig att återuppleva igen om man inte verkligen vill.! Och platserna vi fick man man ju it eklaga på heller. längst upp helt själva. kan det bli bättre? haha Men vi får se vad som händer i framtiden.

Sen har jag massor från klassen !! Stefanie, Lelle , Annie, Jennie, Amanda, Ellen, Sofie, Martina,

Sen är det där man tjejerna också. Jag har haft en del längre förhålande tex Emma jensen. 1 år minst. Fan vad kul vi hade men va sen 5an !!! Sen massa korta förhålande innan, haha kanske inte ska skriva alla namn här. Men blir det många som vill veta så kanske det kan komma upp här ;D

Frågan en om jag har haft någon sen Emma.!?
Jag säger inte att jag inte vill ha någon för det vill jag!! Har även försökt. Men fått nobben HELA tiden. Jag vet inte vad jag kan göra för att fler tjejer ska gilla mig? . Rätt svårt att förändras om man inte vet vad man ska börja med?. Men att skriva på msn och sendan skcika blommor va nog ingen höjdare. Men kändes rätt för stunden ! (L). Men vi kanske inte e rätt för varandra även om jag ville hoppas på de. Men Men :D

Va ju tänkt att jag skulle fesat i helgen med Persson men det blev tydligen inte så? :( Tror han skulle med Mecky till P-H?
Men vi får se vad tiden löser som jag brukar säga.

Välkommen till min nya blogg!

  Markus "Mecky" Karlsson! säger:

du e inte ngn jiggsaw och jag e inte ngn kriminalutredare så snacka normalt.


RSS 2.0