Shit !!

Oj !!! Vilken dag !! asså sitter här helt ordlös :) .. Vet inte vad jag ska skriva.. Men asså TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL / DAG.. !!! Vaknade redan vid 8 å va skit nervös. Så fick lov att hitta på nått att göra så blev att göra iordning rummet sen funderar på vad man skulle göra. Finns ju tyvär inte så mkt att göra i stora Kastlösa..Men det blev inte så mkt av det sist nämda :(. Så va det där med mat då :P Jag e väll ingen höjdare på att laga mat precis men vill ju inte att du skulle gå här och vara hungrig. SÅ fick blir att försöka komma på nått att laga .. Det jobbig va att tiden gick så fort. Så hann inte komma på nått .. Så blev att prata med henne. Men tror vi båda kom överens om att spagetti å köttförssås va det bästa :P..

Ja sen blev ju det inte riktigt som jag hade tänkt mig :(. Men tror det inte gjorde nått. Hon gjorde det mesta.. :( men men . Men maten blev hur god som helst :) ... Jag fick ju ta hand om disken så tror det blev någolunda jämt iaf :S.Sen mätta å belåtna så blev det till att kolla film. Sen blev det kanske inte blev så mkt gjort.  ViIKen dag!! TAck !! Vet inte vad mer jag ska säga för att du ska förstå hur mkt jag tycker om dig (L)

Hoppas å Tror på Kärleken (L)...
NU får vi se när vi ses å hörs nästa gång :S ... Inte alltför länge hoppas jag (L).... Du gör min dag helt underbar !!


image26


Godnatt SÖTNOS!!! (L)....

Gårdagen

Ja vad ska man säga om gårdagen? asså finner inga ord för hur roligt jag hade iaf. Kan ju inte veta hur hur hon tyckte..Men hoppas att hon hade trevligt :).  Började med en pizza som vi delade på :). Tror ingan av oss 2 va så jätte hungrig. Men gott va det iaf. Sen gick vi till bion. Va lite komiskt att där vi skulle sitta va det flest personer som satt men vad gjorde de :).

Vad ska man säga om bion då? Nja inget kanon rulle men helt ok. Det va länge sen jag hade så trevligt på bio med någon :). Sen när jag lämmnade av henne hemma hos henne så ville man så gärna ge henne en kram eller nått :) men tror vi båda 2 e licka blyga så det blev inget. Men det kommer efterhand :) hoppas jag iaf.

Hmm vad händer idag då?
Hon e i stan med sin syster å jag sitter här helt sj :P nee ska nog åka ner till kusinerna tror jag :) har inget bättre för mig. Blir nog att ringa henne senare när hon har kommit hem kanske :).. Eller om hon ringer mig? men vet ju inte :). Men nu ska jag hitt på nått.





TACK FÖR IGÅR !! (L) :....... DU E HELT UNDERBAR!!! (L)
image25

Bio !!

Ja idag e det bio med henne !! Hoppas allt går bra vilket jag tror. !


Får återkomma med hur det gick imorgon !1



Blir bara bättre å bättre i knät så snart kanske man kan gå redigt :)



image24

Nervös

ja det kan man säga att jag e just nu !!. Men det är bara att va sig själv som hon sa under promenaden igår :) hehe.
Igår fyllde brosan 18 år. Men jag bestämde mig för att inte sitta hemma å tycka synd om mig !! så jag bestämde mig för att fråga Henne om hon ville ut å gå :). Å vilket hon ville (L). Hon gör mig så glad !!1

Vet inte om jag har skrivit om att jag e knä skadad :/ men det hände i söndags iaf :( så kan inte göra så mkt tyvär. Men mår mkt bättre för var dag så hoppas på det bästa !1. Ingen träning under denna vecka iaf :( men blir ju mer tid å henne :D......


Som hon sa igår ... image23
E det jag i dina armar? Eller du i mina? ;D

(L) HON E FÖR SÖT!!! (L)

Jaha vad ska man göra nu?

Jaha :( igår va n ån där dag då allt börjar bra men slutar i katastrf!. Va tagad till 100 å sen när tjejen kom å kollade så måste man ju visa att man inte kommer ge sig i första taget! Men va hos jens innan så ringde henne om hon kom ner osv. Sen När vi kom till matchen så valde mange x2 men som kapten! riktigt gutt. !

Men vi spelade riktigt dåligt. å liger under med 1-5 med 10 sek kvar i andra när jag jagar bollen å kommer fel med knät å vrider till de. Jag låvar den smärtan! asså fy fan!. Sen när man låg där å hade ont ville man bara resa sig upp å spela vidare för henne. Men det gick inte. Så där rök dom sistat matcherna i innebandyn iaf :( men men det ger ju mig bara mer tid för att träffa dig (L)-.   Vi förlorade till slut med 7-2 å persson hade gjort båda målen :)

Men fy fan så segt! skulle gå ut på gräset på lördag med fotbollen men det blir det ju inget av :(.

Men men bara å ta nya tag !.

Bio på torsdag men snyggingen iaf :) kan låva att jag längtar hoppas bara jag e lite bättre i knärt än vad jag e just nu ! Men Käk innan å bio på kvällen ! kan det bli bättre? :) NEE BARA DU Å JAG SNYGGING!!! (L)

image22Äkta kärlek!

Vad känner hon för dig?

Ja det är inte lätt att veta vad du känner för mig !. Men du skulle bara veta vad jag känner för dig ! . Skulle kunna smälta i solen om det blir vi 2 ! Du e så jäkla fin å GOO!! Du är mina drömmars Flickvän!.

Men hur ska man fråga om man ska bli tsm?? hej . ska vi va ihop? låter så ungt å dum? va det inte så man sa i 1-5an? . Men vi får väll se vad som händer! Men om du som sagt bara viste vad jag tycker om dig !.

Idag e det b-lags match . !  Kan säga att det här e matchen på  hela året! Bara gammla p16 spelare och nisse förstås! :) kan det bli bättre? 

Ja det kan de. ! Om du kommer ner å kollar ! (L) vill så gärna att det ska bli vi 2 !---

Vi får se vad som händer under veckan! Ska försöka bjuda ut dig på bio och kanske bjuda på en bit mat innan eller efter? :D Bara du å jag. ? Det skulle bli mina drömmars dag om du skulle vilja följa med mig på de?!  

Har bestämt mig fr en tattoo idag ! tror det blir denna.!
image21



// Tobbe kosmos


jag e så KÄR!!

Fan ja det har ju inte skrivits så mkt på sistone. Kanskeför jag inta har haft tid eller för att jag e så¨lat! :=

en det e ju inte de som jag skulle skriva om precis. Nee utan allt började i torsdags!!. Jag hade länge gått å vatt så där lite små för tjust i henne. Så e torsdags kände jag att jag fick ta tag i saken ! Med tanke på alla (L) dag så skickade jag henne en fin bukett blommor. där jag skrev Jag tycker om dig (L) sen mitt mobil nr. och Namnet så klart :P-
Sen fick jag inget svar från henne under dagen så på fredgaen. Men så ringde hon i stället . Det va precis när jag skulle ringa henne sj. Å kan låva att man va nervös. Men tror det gick bra iaf. Men idag va hon inte å tränade fotboll så har inte träffat henne idag. :( men vet att hon är i sandbeckshult och spelar innebandy. Så vi får ju hoppas att det ska gå bra för henne och laget!!. Men det får nog bli att ringa henne och höra hur det gick senare under dagen!

(L)

Men imån e det derby för b-laget :) me like! hoppas på seger men rätt ungt men bra lag ! Hoppas ssg underskattar oss som fan.. Men det kommer smälla det kan ni få skriva upp. Tror det kommer mkt folk också . Men hoppas hon kommer bara :) skulle va hur kul som helst å sen kanske ta en promenad efter? :) skulle träffat henne innan a-lags matchen men hann inte :( hur tråkigt som helst. Men får hoppas hon kommer ner imorgon :)


(L)image19

Jobb.

hej igen :P va ett tag sen som david sa. Men har inet haft ork. Har börjat jobba igen nu eller vad man ska säga. Blivit snickare på något konstigt vis som inget vet hur :)    Haha men men det blir ju en del träningar också. Men Känne att det får plats för lite mer ... Men får se känner att det fortfarande e lite för dyrt än . Men vi får se. Lämmnar inga dörrar låtsa iaf...
Sen har man lite funderingar på tatueringar men vet ifan vad man ska ha bara!! Menar man kan ju inte ändra sig! :( :P


Match till helgen då eller slutet på veckan :) haha FIBK på torsdag och BIBK på fredag!!1 Finns det några bättre lag att mötta?. NÄÄ finns inget roligare...


Men nu ska man ner å träna igen!1 Lär inte komma så många men men..!!1



//KOSMOS   image18

RSS 2.0